Dine medlemsfordele

Som medlem af Foreningen AKTIV har du en række attraktive fordele, som du ikke får i andre foreninger.
Tryk på fordelen for at folde den ud og læse mere om den.

Produkter

Sportstøj fra Sports Master

Som medlem i Foreningen AKTIV har du mulighed for at købe kvalitets sportstøj  og sko hos Sportmaster´s 2 fysiske butikker i Herning City samt Herningcentret. 

Din rabat:

25 % på løbesko (gælder fra vejl. pris)

25 % på løbe- og trænings tøj (gælder fra vejl. pris)

40 % på Master løbe- og træningstøj (gælder fra vejl. pris)

Vær opmærksom på at rabatterne kan ikke kombineres med andre rabat og tilbuds ordninger, fødselsdags voucher, 3 for 2, ekstra % på nedsatte varer etc.

Dokumentation af dit medlemsskab

Som hovedregel for at opnå din medlems rabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemsskab i Foreningen AKTIV. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk som kan vises fra din mobiltelefon ellers printet ud. Login her

 

 

 

DGI Billetter

Som medlem har du mulighed for at købe entrébilletter til DGI Huset i Herning

Ønsker du at købe billetter Klik HER,  Bemærk, du skal være medlem for at kunne købe billetter.

Vær opmærksom på at det ikke længere er muligt at få billetterne tilsendt til hjemmeadressen. Billetterne skal afhentes i receptionen i Herning Svømmehal.

 

Din besparelse:

 

 • 1 x billet koster 25 kr. Din medlems-besparelse er 35 kr. pr. billet 

 

 • Hvor mange DGI billetter må jeg bestille? Du kan max. bestille 20 entré billetter pr. gang, og først når de er opbrugt af dig/ eller i følgeskab med din familie er det tilladt at købe nye entrébilletter gennem Foreningen AKTIV. Ønsker du at bruge din billet/billetter til holdtræning, som vandaktivitet, hold-fitness (GÆLDER IKKE WELLNESS),  skal du ringe og booke din tid direkte hos DGI Huset i Herning via tlf:  96 26 74 00.

 

 • Afhentning af billetterne efter bestilling: Billetterne kan afhentes hverdagene efter din bestilling fra. kl. 10.00 i receptionen i Herning Svømmehal, Brændgårdvej 20, 7400 Herning.

 

 • Dokumentation af dit medlemskab: Som hovedregel for at opnå din medlems-rabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Find dit medlemsbevis ved at logge ind på din profilside på www.foreningenaktiv.dk, Du har mulighed for at fremvise det direkte fra din mobiltelefon eller printet det ud.

 

 • VÆR OPMÆRKSOM PÅ: Videresalg eller overdragelse af billetter til ikke-medlemmer af Foreningen AKTIV er IKKE tilladt.
Svømmebilletter

 

Som medlem af Foreningen AKTIV har du mulighed for at købe entré billetter til Herning Svømmehal med mængderabat.

Klik HER for at komme direkte videre til medlemshoppen. Vær opmærksom på at du skal være medlem for at kunne købe billetter.

 

 • Din besparelse ved køb af 30 stk. eller 60 stk. entrébilletter er den samme som svømmehallens stykpris ved køb af 100 billetter. Din fordel er således at du gerne må tage din ægtefælde/familie med på dine entrébilletter + du kan nøjes med at købe 30 stk. eller 60 stk. billetter.  Priserne reguleres efter svømmehallens årlige prisregulering. 

 

 • Når du har betalt billetterne modtager du en bekræftelses-mail på dit køb. Din bestilling sendes direkte til Receptionen i Herning Svømmehal. Billetterne klargøres ved afhentning.

 

 • Billetter må indfries af medlemmet selv og/eller af med medlemmets nærmeste familie. Billetter må ikke indfries af medlemmet til børnefødselsdage/fødselsdage. Her gælder en særlig aftale med Herning Svømmehal.

 

 • Videresalg eller overdragelse af adgangsbilletterne til IKKE medlemmer er ikke tilladt.
Fodtøj

Sko, Sandaler og Træsko

Sygeplejebutikken.dk har Danmarks største udvalg af sygeplejeudstyr, sygeplejeartikler og fodtøj til sundhedspersonalet. Alt i sko, sandaler og træsko med fokus på smarte designs og stor komfort. Vi fører en lang række af kendte mærker som fx Omron, Skechers, Birkenstock og Crocs.

Som medlem af Foreningen AKTIV får du 10% rabat.

Når du handler i Sygeplejebutikken.dk og har puttet alle dine varer i indkøbskurven, skal du aktivere din rabatkode.

Klik her for at komme videre til rabatkoden

El Cykler

Foreningen AKTIV har indgået en ekstraordinær rabataftale med Scandinavian E-bikes, som giver dig, som medlem mulighed for at forhandle EL-cykler ved Scandinavian E-bikes til ekstraordinære gode priser, hvor du sparer op til 35 – 44%.

Derudover får du også  en ekstraordnær rabatkode fra Foreningen AKTIV til Medarbejdercyklen.dk, hvor du ved køb af en EL-cykel modtager en startpakke med udstyr og cykelhjem til en værdi af 1100 kr.

Ønsker man at se og prøve sin EL cykel har man mulighed for at lave aftaler med E-bikes personale i deres showrooms i Aarhus, Esbjerg, Aabenraa eller Brøndby.

Klik her for at se hvilke EL-cykler der er til salg.

Klik her for at få din rabatkode til din startpakke.

 

Cykler til alle aldre

Er din cykel slidt?

Som medlem af Foreningen AKTIV har du mulighed for at købe en splinter ny cykel hos en lokal cykelhandler i Herning til 14 % rabat via Foreningen AKTIV.

Du finder aftalen ved at logge ind på www.foreningenaktiv.dk og klikke på medlemsshoppen.

 

Behandlinger

 

Massage

Foreningen AKTIV samarbejder med med en række massører, og som medlem kan du få rabat på behandlinger.

Ønsker du at læse mere om de forskellige behandlere som tilbyder rabat til Foreningen AKTIV’s medlemmer så kan du gøre det her.

 

Dokumentation af dit medlemskab

Som hovedregel for at opnå din medlemsrabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printet ud. Har du tidligere modtaget et fysisk medlemskort er det stadig gældende.

Sundhedstjek

Når du beslutter at styrke din krop med træning, er det vigtigt at få den rigtige instruktion. Det er af afgørende betydning, at du træner målrettet for at opnå den ønskede effekt.

Fedtprocent og vejning 

Fedtprocenten siger meget mere om din generelle sundhed end din vægt gør. Du kan godt være forholdsvis slank og have en for høj fedtprocent, eller du kan se lidt tæt ud og have en sundhedsmæssig flot fedtprocent. Det er ikke sundt at bære rundt på for meget fedt – det øger risikoen for sukkersyge, kredsløbs- & hjertesygdomme og belaster hele bevæge-apparatet. Derfor er der god grund til at have en optimal fedtprocent.

Professionel sundhedstest

En sundhedstest giver dig overblik over din sundhedstilstand her og nu og kan anvendes til at belyse, hvilke områder af din sundhed der kunne være relevante for dig at fokusere på. En sundhedstest består af flere målinger og tests som beskriver din sundhed. Du vil blandt andet blive vejet på Tanitavægt og få målt dit BMI, bodyage og fedtprocent. Desuden laves konditest på cykel og blodtryk måles. Efter målingerne vil fysioterapeuten gennemgå resultaterne sammen med dig og vejlede dig om, hvordan du kan optimere din sundhedstilstand.

En sundhedstest varer 30 minutter og du får 25% i tilskud af din regning direkte hos BeneFit

Klik her for at bestille tid hos Benefit 

Zoneterapeuter

 

 

Vores første samarbejdspartner er Sylwia. Udover hendes uddannelse som Zoneterapeut har Sylwia løbende taget kurser som:

“Kroppens fysiske ar” – Ar i huden og i kroppen kan spille ind på vores sundhed resten af livet. Eks. En kvinde der døjer med sin lænd, men det oprindelig problem stammer fra kejsersnit. “lægevidenskabelige dokumentations” – Læge med 35 år erfaring som hjertekirurg har forsket i hvordan zoneterapi kan hjælpe på mennesket sundhed. “Ansigtsbehandling” – som virker på hele kroppen, men som ar meget fokus på psykiske problemer. “Spædbørn og baby behandling” – kan fx afhjælpe kolik, spændinger og uro i kroppen. TREE” – Therapeutic Reflexology Emotional Equilibrium. Dette er den vigtigste viden for mig. Efter 4 år som zoneterapeut har jeg erfaret, at det er fra vores følelser de fysiske problemer i kroppen opstår. Denne form for zoneterapi er dybdegående, gamle traumer kommer til overfladen, vi ser problemet i øjnene og bliver bevidst om det. Herefter er det muligt at bearbejde disse.

Sylwia er RAB Godkendt og tilbyder følgende behandlinger, med 35% rabat fra Foreningen AKTIV,. Rabatten fratrækkes direkte ved behandleren.

 • Første Zoneterapibehandling – 550 kr. efterfølgende behandlinger – 450 kr. (udeblivelse af behandlingen –  50% af behandlingsprisen, dvs. 225 kr. )
 • Ansigtsbehandling plus nakke og bryst – 500 kr.
 • Aroma Touch massage med æteriske olier (kaldet Dien Chan multirefleksologi – 450 kr.
 • Smertebehandling, detox – til sukker, alkohol, stoffer…) Dien Chan Multireflexologi – 450 kr.
 • Børn 0-2 år behandling – 200 kr.
 • Børn 3-7 behandling – 300 kr.
 • Leje af håndklæde, 2 stk. – 30 kr.
 • Kørsel Vilbjerg – 45 kr.
 • Kørsel ude af Vildbjerg – 6,5 kr. pr. km

Tidsbestilling direkte ved: Zoneterapi Timring, Maoltrupvej 18, 7480 Timring, Tlf; 52646660

 

Vores anden samarbejdspartner er Hanne Bundgaard.
Hanne er RAB godkendt og uddannet Zoneterapeut og ergoterapeut og tilbyder følgende behandlinger med 35% rabat fra Foreningen AKTIV.
Rabatten fratrækkes direkte ved behandleren.

Hanne tilbyder følgende behandlinger:

 • Zoneterapi af forskellige karakterer.
 • Ansigts zoneterapi
 • Fransk øre akupunktur og Nada behandlinger.

Klik her for meget mere info om priser og tidsbestilling

 
 
Dokumentation af dit medlemskab

Som hovedregel for at opnå din medlemsrabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printet ud. Har du tidligere modtaget et fysisk medlemskort er det stadig gældende.

Akupunktur

Foreningen AKTIV samarbejder med dygtige akupunktører, som sikrer at du får den bedste behandling, hver gang. Akupunktur benyttes til at lindre muskel- og ledsmerter, hovedpine og eventuelt mildne kvalme eller hedeture. Akupunktur virker typisk bedst ved en serie på 6-12 behandlinger.

Foreningen samarbejder med Hanne Gejl og Herning Akupunkturklinik.

 

Dokumentation af dit medlemskab

Som hovedregel for at opnå din medlemsrabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printet ud. Har du tidligere modtaget et fysisk medlemskort er det stadig gældende.

Hypnose terapi

5 PATH® Hypnoterapi hos Storm Hypnose
5 PATH™ står for Fem Faset Avanceret Transformerende Hypnose og er det eneste NGH
anerkendte hypnosesystem i verden. 5 PATH® Hypnoterapi er kendt for at være eliten indenfor
hypnoterapi. Det er et dybdegående universel system, der er effektivt til at skabe nye mønstre i
dine tanker, følelser og adfærd. De fleste problemstillinger kan afhjælpes med 5 PATH®
Hypnoterapi.

Pris:
En session tager op til 75 minutter og koster normalt 1200 kr. pr. session.

Heraf får du som medlem af Foreningen AKTIV fratrukket 10% af Storm Hypnose, og de sidste 25% rabat får du refunderet af Foreningen AKTIV, ved at maile din kvittering + reg. + konto nr. til foreningenaktiv@herning.dk.

Et effektivt behandlingsforløb med 5-PATH® Hypnoterapi tager ca. 4 – 6 sessioner. Heraf giver Storm Hypnose og Foreningen AKTIV rabat op til 6 sessioner.

Se mere på www.stormhypnose.dk eller ring på tlf. nr. 61 51 53 57

Dokumentation af dit medlemskab Som hovedregel for at opnå din medlems-rabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Du finder dit medlems-bevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printes ud.

Fodterapeuter

Klik her og få en oversigt over fodterapeuter, som vi samarbejder med.

Vigtig information: Foreningen AKTIV giver kun rabat på alm. fodbehandlinger. Andre specielbehandlinger, som f.eks. lakering af negle og skoindlæg er for egen regning.

 

Dokumentation af dit medlemskab

Som hovedregel for at opnå din medlemsrabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printet ud. Har du tidligere modtaget et fysisk medlemskort er det stadig gældende.

Kompressionsterapi

Din medlems rabat

Normalpris koster 399,- pr. behandling a´ 45 min.

Prisen for medlemmer 270 kr. – Max 6 x behandlinger

Formålet med Kompressionsterapi i form af lymfepres/drænage?

Formålet er at afhjælpe hævelse/ødemer, spændt væv/stivhed, smerter samt ømhed i arme eller ben.

Nedsætte smerter og hævelser efter operation og skader.

Nedsætte ødem efter traume og sportsskader.

Øge blodgennemstrømningen og blodcirkulationen.

Give en hurtigere restitution.

Give behandling og lindring af forskellige kredsløbsforstyrrelser; følger efter kræft, diabetes, åreknuder eller neuropati.

Mere viden om behandlingsformen

Lymfeødem kan opstå som primært eller sekundært ødem. Primært lymfeødem opstår uden kendt årsag og kan være arveligt medfødt. Sekundært lymfeødem kan forekomme efter et traume/fraktur, en ulykke, en operation eller efter kræftbehandling.

Lymfepres/drænage, også kaldes kompressionterapi, kan afhjælpe ovenstående problematikker. Kompressionterapi føles som en blød massage. Man får en manchet (støvle/ærme) på, hvor der fyldes luft i de indbyggede kamre. Derpå presses overskydende væske tilbage mod hjertet, som er kroppens store pumpe. Herved stimuleres lymfesystemet og ødemet blødgøres og generne formindskes i arme eller benene. Effekten af kompressionterapi er medicinsk godkendt og dokumenteret.

OBS! Vær opmærksom på at kan være nogle personer der ikke kan modtage kompressionsterapien pga. evt. helbredsmæssige forhold. Er man i tvivl bedes man forhøre sig ved Træningshuset i Lind. 

Tidsbestilling

Mere info/booke en tid: info@traeningshuset-lind.dk.

Læs  mere ved at klikke på linket: https://traeningshuset-lind.dk/kompressionsterapi/

Dokumentation af dit medlemskab

Som hovedregel for at opnå din medlemsrabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printet ud.

Fysioterapi

Har du fysiske problemer der belaster din hverdag!

Fysioterapeutisk undersøgelse og behandling er en hjælp til dig som døjer med smerter, skader, overbelastninger eller andre fysiske problemer der belaster din hverdag. Hos BenneFiT i Herning har du nu mulighed for at blive undersøgt af en fysioterapeut og få behandling, gode råd, vejledning i øvelser og information om ergonomi.

Priser: 

Behandling 1/2 time 225,- (tilskuddet fra Foreningen AKTIV er inkluderet i prisen og du kan benytte op til 6x behandlinger pr. år. Derefter skal du betale fuld pris)

Adresse:

BeneFiT Herning
Fonnesbechsgade4A
7400 Herning

Telefon: 97 21 70 16
E-mail: amh@benefit-herning.dk

Hjemmeside og tidsbestilling:

Bestil tid på www.bene-fit.dk

 

Dokumentation af dit medlemskab

Som hovedregel for at opnå din medlemsrabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printet ud. Har du tidligere modtaget et fysisk medlemskort er det stadig gældende.

Mindfullness
Mindfullness ved Susanne Garup, Fysioterapeut og Certificeret Mindfulness Instruktør

Jeg er optaget af mental trivsel og vil gerne være med til at støtte medarbejderne i Herning Kommune i at bevare eller genskabe balance i arbejdsliv og privatliv.

Forskning peger på, at Mindfulness på sigt kan give oplevelsen af større indre ro, sænke tankemylder, mindske stress og angst, samt bedre hukommelsen og overblik. Gennem mindfulness kan nervesystemet stabiliseres samt åbne for indre ressourcer. Alt i alt gavne den mentale og fysiske sundhed.

 

Susanne tilbyder følgende forløb:

 

 • Tilbud lige nu: Mindfulness tre undervisningsgange i juni, d. 3/6 + d.10/6 + d.17/6, Du bestemmer selv, om du vil deltage en eller flere gange – Alle kan være med! Pris, gratis juni tilbud for medlemmer. Klik her for tilmelding!
 • Tilbud lige nu: Retrætedag, en hel dag i velvære. Pris for medlemmer 375 kr. Normal pris 550 kr. – Mindful lørdag d. 5. juni kl. 10.00 – 16.00.- Klik her for tilmelding!
 • Kommende tilbud: Mindfulnessforløb, 8 ugers forløb inkl. en hel fordybelsesdag. Pris for medlemmer 1080 kr. Normal pris 1600 kr. – For mere viden om næste hold, skriv til levmindful@gmail.com
 • Kommende tilbud: Mindfulness og naturen, 6 ugers forløb. Pris for medlemmer 810 kr. Normal pris 1200 kr. – For mere viden om næste hold, skriv til levmindful@gmail.com

 

 

Tilmelding og betaling forgår direkte ved Susanne Grarup: Skriv mail: levmindful@gmail.com, eller ring til Mobil: 41 98 00 45

Mere om Susanne og Lev Mindful via facebook: Her

 

Dette siger Lene, deltager på 8 ugers forløb ”Susanne er indbegrebet af mindfulness og hun forår at skabe nogle trygge og meget inspirerende rammer for os der deltager. Jeg har i min hverdag oplevet mere ro i pressende situationer – både på arbejde og hjemme, bedre nattesøvn og min hvilepuls er faldet de sidste måneder.” Dette siger Helle, deltager på 8 ugers forløb “Det har været en fantastik oplevelse for mig og utrolig dejligt, at få praktik og teori så meget ind under huden, at det er blevet en del af min hverdag.”

Bindevævsmassage

Din medlempris

1 x times bindevævsmassage = 300 kr. Normal pris 500 kr. 

I alt Max 6 x behandlinger årligt med rabat fra Foreningen AKTIV.

Formålet med bindevævsmassage

Bindevævsmassage eller det som andre kender som sugekops-massage eller cupping, kan gøre en stor forskel på kroppen. Kroppens bindevæv er depot for bl.a. affaldsstoffer og kropsfedt. Såfremt disse ikke bliver udskilt kontinuerligt, kan der opstå symptomer som f.eks. hovedpine, rygsmerter, dårligt kredsløb (f.eks. hævede ben), muskelspændinger, cellulitis og træthed.

Bindevævsmassagen er en dyb behandlingsform, der hjælper rigtig mange mennesker med at udskille affaldsstofferne fra cellerne i vævet, uanset om det er muskelvæv, bindevæv, organer eller led der har givet ubalance i kroppen.

Selve behandlingsformen er en relativ fysisk form for bindevævsmassage, men justeres naturligvis altid efter den enkeltes ønske. Der bliver i behandlingen lagt et direkte dybt træk på huden (med små sugekopper), som forårsager rødme og varme, og det er denne øgede blodcirkulation, der er med til at rense bindevævet og transportere affaldsstofferne væk, samt give en afspænding i muskulaturen.

Efter behandlingen vil man ofte føle sig lettet, og det vil føles som om, der bliver mere plads til kroppen under huden.

OBS! Vær opmærksom på at kan være nogle personer der ikke kan modtage kompressionsterapien pga. evt. helbredsmæssige forhold. Er man i tvivl bedes man forhøre sig ved Træningshuset i Lind. 

Tidsbestilling

Mere info/booke en tid: info@traeningshuset-lind.dk.

Læs  mere ved at klikke på linket: https://traeningshuset-lind.dk/kompressionsterapi/

Dokumentation af dit medlemskab

Som hovedregel for at opnå din medlemsrabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printet ud.

 

Motion

Yoga hold - Mænd og kvinder

Wesselyoga tilbyder yogahold – også til mænd til 35% rabat

Klik her og få mere info om de forskellige hold/tilmelding hos Wessel yoga.

Rabat kode til Foreningen AKTIV medlemmer. Benyt rabatkode, som du finder ved at logge ind på www.foreningenaktiv.dk + klik på medlemsshoppen. Er du allerede logget ind kan du klikke HER!

 

Linneberg Yoga til 25%

Klik her og læs mere info om hold/tilmelding på Linnebergs Yoga´s hjemmesiden

 

Elin Döfler via FOF i Herning med 25% rabat

Klik her og se holdplan Vigtigt ift. tilmeldingen. du bedes kontakte DOF Herning direkte pr. telefon inden du tilmelder dig, så du er sikker på at få rabatten.

 

Hot Yoga via DOF i Herning

Klik her for tilmelding af DOF Herning forskellige Hot-yoga hold. Vigtigt ift. tilmeldingen. du bedes kontakte DOF Herning direkte pr. telefon inden du tilmelder dig, så du er sikker på at få rabatten. Pris for medlemmer: 585 kr. pr. deltager. for 8 x gange Hot yoga gennem DOF Herning. (Almen pris hos DOF er 830 kr.)

 

Dokumentation af dit medlemskab

Som hovedregel for at opnå din medlemsrabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printet ud. Har du tidligere modtaget et fysisk medlemskort er det stadig gældende.

Slyngetræning

Slyngetræning er for dig, der ønsker en udfordrende og effektiv træningsform. Specielt hvis du behov for at øge din generelle styrke og stabilitet omkring ryg og mave (corestabilitet), så er slyngetræning den helt rigtige træningsform.

Slyngetræning henvender sig til alle aldre og trænings niveauer, nybegyndere såvel som erfarne aktive. Slyngetræning varetages af fysioterapeuter, som har specialviden om netop denne træningsform.

 

Holdtræning/booking via telefon 9721 7016/ Email info@benefit-herning.dk

 

Din medlemspris: kr. 100 kr. pr. gang (heraf giver Foreningen AKTIV 25 % af regningen op til 6 gange ved dokumentation af medlemskab i Foreningen AKTIV)

 

Dokumentation af dit medlemskab

Som hovedregel for at opnå din medlemsrabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printet ud. Har du tidligere modtaget et fysisk medlemskort er det stadig gældende.

7 ugers effektiv træning med personlig træner

Dette hold er for dig, som ønsker en personlig træner. Du får her mulighed for at komme under Pernille Kjellstrøms vinger. Der er kun 6 pladser på dette hold, hvorved Pernille rigtig kan hjælpe dig med at opnå dit mål.

Din kost planlægges og der trænes på dette lukkede hold, hvor ved Pernille kan heppe på dig og/eller give dig et spark bagi, hvis det er det, som mangles. 

Pernille måler din fremgang ved hjælp af omkredsmåling, vægt og fedtprocent. Du skal træne 2 gange om ugen, og du skal selv afsætte 2 gange mere om ugen for at opnå den rette effekt.

Klik her for mere info/tilmelding til Pernilles eksklusive bootcamp (der starter løbende hold op i Herning og du tilmelder dig på DOF´s hjemmeside under kategorien “Sundere og gladere”)

Normal pris 4200 kr. Din medlemspris 3200 kr.

 

Dokumentation af dit medlemskab

Som hovedregel for at opnå din medlemsrabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printet ud. Har du tidligere modtaget et fysisk medlemskort er det stadig gældende.

 

Tilbud til gravide og barslende

Det er en god investering af du både under din graviditet og efterfølgende barsel, vedligeholder og styrker dit fysiske og mentale velbefindende. Derfor tilbyder Foreningen AKTIV målrettede aktiviteter til gravide og barslende med 25%rabat på varmtvandstræning for gravide, baby svømning, barnevognsfitness og meget mere.

Tilgængelige hold ved DOF Herning med rabat fra Foreningen AKTIV: (Tilmelding direkte hos DOF)

Før og efter fødsel (klik for hold/tilmelding)

For baby/børn (klik for hold/tilmelding)

Babycafé (klik for hold/tilmelding)

Dokumentation af dit medlemskab

Som hovedregel for at opnå din medlemsrabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printet ud. Har du tidligere modtaget et fysisk medlemskort er det stadig gældende.

 

10 ugers livsstilsforløb ´Sund og Stærk`

 

Sund og stærk’ bygger på en helhedsorienteret tilgang til livsstilsændringer. Derfor er forløbet sammensat af flere elementer, som alle har indvirkning på din sundhed. Forløbet varetages af fysioterapeut Nikolaj Svendsen, der sikrer et højt fagligt niveau gennem hele forløbet.

Træningen foregår udendørs hos BeneFIT, Nørregade 44 i Herning ved  plænen bag klinikken, med mindre restriktionerne ændrer sig. 

Priser:
Normal prisen for forløbet “Kom godt i gang” er 2295,-

Din medlemspris er 1495 kr.

Holdstart april:
Klik her for at læse om hold start og tilmelding.

 

Dokumentation af dit medlemskab

Som hovedregel for at opnå din medlemsrabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printet ud. Har du tidligere modtaget et fysisk medlemskort er det stadig gældende.

Udendørs træning i den friske luft

Intensiv og sjov udendørstræning med fysioterapeut Tine Clemen!

 

Du vil blive taget gennem styrke, kondition og coretræning.

Der bliver taget hensyn til ”skavanker”.

 

 • Opstart: mandag onsdag d. 16. juni 2021.
 • Antal gange: 4 X træning.
 • Antal deltagere: Min 6, max 12 deltagere.
 • Sted: Vi træner på plænen bag klinikken ved BeneFIT på Nørregade 44, 7400 Herning.
 • Pris: Normal pris 350 kr. inkl. træningselastik (værdi 90 kr.)  Pris for Foreningen AKTIV´s  medlemmer 300 kr. minus 25 % som Foreningen Aktiv betaler.

 

HUSK: Kom kun hvis du er rask! Yderligere info og tilmelding:  Tlf. 97217016/ info@benefit-herning.dk,  Se evt. flyeren om tilbuddet her!

 

Dokumentation af dit medlemskab Som hovedregel for at opnå din medlemsrabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printet ud. Har du tidligere modtaget et fysisk medlemskort er det stadig gældende.

 
 
 
 

Bevægelse

Tæl skridt

Tilmeld dig Tæl Skridt – d. 19. april – 2. maj 2021

Deltagergebyret betales af Herning Kommune og Foreningen AKTIV med betalingskode.

Betalingskoden udkommer til hver Tæl Skridt kampagne, som man skal benytte for gratis tilmelding.

Betalingskoden vises her på hjemmesiden under medlemshoppen, i de perioder hvor tilmeldingen er åben. Husk det kræver, at du er logget ind som medlem for at kunne se betalingskoden.

Vær opmærksom på at Kampagnerne gælder ikke for efterlønnere og pensionister.

Rabat kode og tilmelding: Klik HER

 
Løb & cykelløb

Få rabat på løb og cykelløb!

Foreningen AKTIV vil gerne motivere så mange medarbejdere som muligt til, at dyrke motion, fordi det styrker helbreddet og forebygger arbejdsskader.

Derfor kan du som medlem af Foreningen AKTIV få 25% rabat på dine tilmeldinger til løb- og cykelløb både inde- og udenfor Herning Kommunes grænser.

Rabatten gives max 10 gange ialt pr. år., og opnåes ved at du som medlem sender kvitteringen direkte til foreningenaktiv@herning.dk sammen med dit fulde navn og reg. + konto nr.

Vi cykler til arbejde

Herning Kommune og Foreningen AKTIV støtter sammen kampagnen “Vi cykler til arbejde” og betaler det fulde deltagergebyr. Gælder desværre ikke efterlønner/pensionister. Et hold kan bestå af mellem 2 og 16 deltagere. Man kan løbende tilføje flere deltagere og flytte deltagere mellem holdene.

Kampagnen starter til maj 2021

Tilmelding: Klik her og læs mere om kampagnen og for tilmelding Betalingskoden findes under medlemshoppen her på foreningens hjemmeside. Klik HER Husk du skal være logget ind for at kunne gå videre til medlemshoppen.

 

 

 

Eksterne motionsaftaler

Vildbjerg Sport og Fitness

Som medlem kan du tegne medlemskab ved Vildbjerg Sports og Fitness til reduceret pris.

Oprettelse af medlemskab

Du tegner dit medlemskab online for at opnå din rabat.

Du finder rabatkoden her.

Rabatkoden giver dig som medlem af Foreningen AKTIV en besparelse på 25% og minus oprettelsesgebyr.

Læs her om Vildbjerg Sport og Fitness: http://vildbjerg.sportogfitness.dk/

Kropp i Tjørring

Som medlem kan du tegne medlemskab ved Kropp i Tjørring til reduceret pris.
Du tegner dit medlemskab ved at møde fysisk op hos Kropp.
Vis dit medlemsbevis for at opnå din medlemsrabat

Hvor finder du dit medlemsbevis?
Log ind med dit brugernavn (din mail) og dit kodeord på www.foreningenaktiv.dk. Klik på profil og dit medlemsbevis vises på siden. Print eller vis dit medlemsbevis direkte via din telefon.

Hvor meget rabat kan jeg opnå med mit medlemskab i Foreningen AKTIV?
Med din rabat fra Foreningen AKTIV koster et medlemskab ved Kropp 149,00 kr./måned. Din medlemsrabat ligger på 50 kr.pr. mdr.
Som Kroppes øvrige medlemmer, vil du have samme adgang til Kropps motionstilbud, hold, fyraftensmøder etc. og samtidig har du som medlem adgang Foreningen AKTIV´s øvrige tilbud

Læs her om Kropp: http://www.kropp-sundhed.dk/

Loop - Hele landet

Foreningen AKTIV og LOOP Fitness Herning har indgået en lokal aftale om enkelt og effektiv styrke- og konditionstræning til rabatpris.

Medlemmer hos Foreningen AKTIV kan træne i LOOP Fitness Herning på følgende vilkår:

 • Abonnement pr. 30 dg. 189,- (normalpris 219,-)
 • Oprettelse 0,- (normalpris 199,-)

 

Inkluderet i prisen er:

 • Gratis prøvetime
 • Fri træning i alle centre over hele landet (første gangs oprettes, fortages i Loop i Herning, da dette er en lokal aftale. Efter at man er oprettet, kan medlemmer træne benytte sit medlemskab i alle Loop centre over hele landet.)
 • Fri brug af LOOP tjek og fitness tracking teknologien Beefit.

 

Ovennævnte priser forudsætter løbende betaling med betalingskort til Loop Herning. Tilbuddet er gældende for alle medlemmer hos Foreningen AKTIV, og som melder sig ind i LOOP Fitness Herning.

 

For at blive medlem på disse vilkår skal man møde op i LOOP Fitness Herning og medbringe dokumentation for, at man er medlem hos Foreningen AKTIV. Du finder dit medlemsbevis under din profil, ved at logge ind med dit brugernavn (altid din mail) og kodeord på www.foreningenaktiv.dk.

 

Er du i forvejen medlem af Loop Herning og medlem af Foreningen AKTIV, kan du selvfølgelig også blive oprettet med samme medlemsfordele, blot du viser Loop Herning dit medlemskort.

 

Loop Fitness Herning glæder sig til at byde Foreningen AKTIV´s medlemmer velkommen i LOOP Fitness Herning – læs mere på loopfitness.com

Træningshuset i Lind

Som medlem kan du tegne medlemskab ved Træningshuset i Lind til reduceret pris.

Hvordan tegner jeg mit medlemskab?
Du møder fysisk op ved Træningshuset i Lind, Vejlevej 1, Lind.

Hvor finder du dit medlemsbevis?
Log ind med dit brugernavn (din mail) og dit kodeord på www.foreningenaktiv.dk. Klik på profil og dit medlemsbevis vises på siden. Print eller vis dit medlemsbevis direkte via din telefon.

Hvor meget rabat kan jeg opnå med mit medlemskab i Foreningen AKTIV?
Medlemmer får 35 % rabat og hermed et medlemskab til 139 kr. pr. mdr.
Opsigelse af medlemskab hos Træningshuset i Lind er: Løbende mdr. + løbende mdr.

Læs her om Træninghuset i Lind: https://traeningshuset-lind.dk/

Sport 92 Hammerum

Som medlem af Foreningen AKTIV kan du tegne medlemskab ved Sport 92 i Hammerum til reduceret pris

Dine medlemsfordele er:

• 3 måneders komi abonnement med fri adgang til Fitness, Spinning og Squash.
• Abonnementet kan ikke købs online, men kræver fremmøde med dokumentation. Her finder du dit medlemsdokumentation til Foreningen AKYTIV.

Log ind med dit brugernavn (din mail) og dit kodeord på www.foreningenaktiv.dk. Klik på profil og dit medlemsbevis vises på siden. Print eller vis dit medlemsbevis direkte via din telefon.

• Abonnementet fordrer, at der registreres et betalingskort ved Sport 92 i Hammerum hvorfra der automatisk trækkes for den næste periode.
• Abonnementet løber (og forlænges automatisk) indtil medlemmet selv opsiger/stopper abonnementet via hjemmesiden (sport92.halbooking.dk). Der er intet gebyr for at stoppe eller gentegne, men en gentegning kræver nyt personligt fremmøde medbringende den nødvendige dokumentation.
• Anvendelsen af faciliteterne i Sport 92 sker inden for de retningslinjer, som gælder for alle medlemmer – uafhængig af tilknytningen til Foreningen AKTIV.

Din rabat:

• I forhold til den ordinære pris på 600 kr. yder Foreningen AKTIV et tilskud på 150 kr. Sport 92 yder et tilskud på 50 kr. således, at prisen for medlemmet er 400 kr. Udover denne pris kommer særskilt medlemskab af foreningen AKTIV.
• For adgang til Spinning og Fitness kræves herudover et adgangskort (hvis man ikke har et i forvejen fra evt. tidligere medlemskab). Kortet er personligt og koster 100 kr. og er et engangsbeløb.
• Sport 92 fremsender hvert kvartal en liste med medlemmer, som i det foregående kvartal har taget imod tilbuddet om abonnement gennem Foreningen AKTIV.

Læs om Sport 92 Hammerum: http://www.sport92.dk/

DGI Huset i Herning

Du kan som medlem af Foreningen AKTIV tegne et fuldtids-medlemsskab ved DGI Huset i Herning til reduceret medlemspris.

Dine fordele:

 • Din pris er kr. 235,- pr. mdr. (normalpris kr. 299,-)

 

Læs vilkårene:

 • Prisen forudsætter, at du som medlem betaler via dit betalingskort til DGI Huset i Herning d. 1. i mdr. Vælger man andre betalingsformer opkræves et gebyr på kr. 25,- pr. mdr. Betalingskortet registreres ved indmeldelse hos DGI Huset i Herning.
 • Oprettelse sker ved personlig henvendelse i DGI Huset i Herning. Medlemmer fra Foreningen AKTIV skal fremvise sit medlemsbevis. Du finder dit medlemsbevis ved at være logget ind på www.foreningenaktiv.dk. Klik på profil og dit medlemsbevis vises på siden. Print eller fremvis dit medlemsbevis direkte via din telefon.
 • Ved oprettelse af medlemsskab ved DGI Huset betales der kr. 100,- for et medlemsarmbånd (ikke et depositum).
 • Det er først muligt at opsige et firmamedlemsskab efter min 6 mdr. betaling.
 • Et firmamedlemsskab må sættes i bero én gang årligt i min. 1 mdr. og max 6 mdr.
 • En firmaaftale er personlig og gælder derfor kun for det enkelte medlem og IKKE dennes husstand og/eller familiemedlemmer.
 • Der henvises til DGI Huset i Hernings generelle kontraktbetingelser.

 

 

Kost

Scandi Sense - Sund kost gør det ikke alene

Indenfor kostvejledning er ScandiSense det mest langsigtede og effektive tilbud der er på markedet. ScandiSense hjælper dig med at tabe dig og samtidig opnå et naturligt forhold til mad, krop og vægt. Via kostprincipperne fra ScandiSense lærer du, hvordan du kan tabe dig ved at spise helt almindelig mad uden brug af køkkenvægt og kalorietabeller. Sund kost gør det dog ikke alene. ScandiSense lægger derfor stor vægt på mentale faktorer og klæder dig på med redskaber til at bevare motivationen.

Klik her og se Sense-tilbud lige nu!

Forløbet ledes af psykolog Lotte Quist Michaelsen og vanecoach Jørgen Michaelsen. De har selv tabt sig henholdsvis 25 og 30 kilo og trækker således både på personlig og professionel erfaring. Samtidig er fællesskabet med ligesindede med til at hjælpe dig i mål med dit vægttab. Sammen taber vi os nemlig lettere!

 

 

Du har mulighed for at læse mere om de forskellige motionssteder, som vi samarbejder med.

Har du ønsker eller forslag til andre medlemsfordele som medlem af Foreningen AKTIV, så hører vi meget gerne fra dig på mail: foreningenaktiv@herning.dk