Dine medlemsfordele

Som medlem af Foreningen AKTIV har du en række attraktive fordele, som du ikke får i andre foreninger.
Tryk på fordelen for at folde den ud og læse mere om den.

Produkter med rabat

25% PADELWORLD HERNING OG IKAST

Spil Padel tennis med 25% rabat

Eftermiddagstider (16.00-01.00)  Besparelse på 62 kr. – 93 kr. på doublebaner (plads til 4 x spillere)

Formiddagstider (06.00-16.00), Besparelse på 40 kr. – 62 kr. på doublebaner (plads til 4 spillere)

Bare smid os en mail på foreningenaktiv@herning.dk på hverdage før kl. 14.30 og fredage før kl. 12.00, og så tager vi os af resten.  (Desværre kan du ikke springe fra, når først du er tilmeldt)

Bonusinfo! Når du booker bane hos PadelWorld er der altid fri afbenyttelse af bat og bolde kan selv medbringes eller købes i PdelWorld.

Padel regler • Alt du skal vide om reglerne i padel • Padel i Danmark

51 % PÅ ENTRÈ BILLETTER TIL DGI-HUSET I HERNING

Som medlem har du mulighed for at købe entrébilletter til DGI Huset i Herning. Ønsker du at købe billetter Klik HER,  Bemærk, du skal være medlem og oprettet på siden som betalende medlem for at kunne købe billetter.

 

 • Din besparelse: 1 x billet koster 35 kr. Din medlems-besparelse er 34 kr. pr. billet.

 

 • Hvor mange DGI billetter må jeg bestille? Du kan max. bestille 20 entré billetter pr. gang, og først når de er opbrugt af dig/ eller i følgeskab med din familie er det tilladt at købe nye entrébilletter gennem Foreningen AKTIV. Ønsker du at bruge din billetter til holdtræning, som vandaktivitet, hold-fitness, skal du ringe og booke din tid direkte hos DGI Huset i Herning via tlf:  96 26 74 00.

 

 • Afhentning af billetterne: Billetterne kan afhentes hverdagene efter din bestilling fra. kl. 10.00 i receptionen ved DGI Huset i Herning og allersenest 5 hverdage efter din bestilling.

 

 • Dokumentation af dit medlemskab: Som hovedregel for at opnå din medlems-rabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Find dit medlemsbevis ved at logge ind på din profilside på www.foreningenaktiv.dk, Du har mulighed for at fremvise det direkte fra din mobiltelefon eller printet det ud.

 

 

 • VÆR OPMÆRKSOM PÅ: Videresalg eller overdragelse af billetter til ikke-medlemmer af Foreningen AKTIV er IKKE tilladt.
STØT LOKALT HOS SPORT 24 HERNING CITY

Motion kan styrke dit fysiske- og mentale velvære samt give dig overskud og glæde i hverdagen. Vi sætter stor pris på dig som medlem og ønsker, at give dig de bedste forudsætninger og maksimal komfort, når du dyrker motion.

Derfor har vi lavet et lokalt samarbejde med Sport 24 i Herning city, Bredgade 19,  der leverer FUSION sportstøj af den bedste kvalitet. Fusion er en dansk virksomhed, der har fokus på miljø og alle deres produkter og underleverandører er Oeko-tex certificeret.

Kontakt evt. foreningenaktiv@herning.dk for mere viden om vores lokale aftale eller besøg Sport 24 i Herning city, som altid står til rådighed med at hjælpe. 

OBS! VIS HENSYN I BUTIKKEN  Aftalen gælder kun ved diskretfremvisning af gyldigt medlemskort ved betalingen (af hensyn til butikkens øvrige kunder). Du finder dit medlemskort ved at logge ind på www.foreningenaktiv.dk og klik på profil!

 

 

42% PÅ ENTRÈ BILLETTER TIL HERNING SVØMMEHAL

Som medlem af Foreningen AKTIV har du mulighed for at købe entré billetter til Herning Svømmehal til mængderabat. Billetterne kan bruges til alle svømmehallens aktiviteter, som Aqua gymnastik og babysvømning m.m. Ønsker du at købe billetter Klik HER,  Bemærk, du skal være medlem for at kunne købe billetter. Vær opmærksom på at billetterne skal afhentes i receptionen i Herning Svømmehal.

 

 • Din besparelse: Ved køb af 30 stk./60 stk. entrébilletter får du dine billetter til en stykpris, som svarer til samme stykpris ved køb af 100 billetter i Herning svømmehal. Derudover er din medlemsfordel, at du gerne må tage din ægtefælde/familie med på dine entrébilletter. Priserne reguleres efter svømmehallens årlige prisregulering. 

 

 • Bekræftelses-mail: Når du har betalt billetterne her via foreningens hjemmeside under fanen medlemshop, modtager du en bekræftelses-mail på dit køb. Din bestilling sendes direkte til receptionen i Herning Svømmehal. Billetterne klargøres og printes fysisk ud ved afhentning.

 

 • OBS! Billetterne må ikke indfries af medlemmet til børnefødselsdage/fødselsdage. Her gælder en særlig aftale med Herning Svømmehal.

 

 • OBS! Videresalg af adgangsbilletterne er IKKE TILLADT!

 

 • Dokumentation af dit medlemskab: Som hovedregel for at opnå din medlems-rabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Find dit medlemsbevis ved at logge ind på din profilside på www.foreningenaktiv.dk, Du har mulighed for at fremvise det direkte fra din mobiltelefon eller printet det ud.
25% RABAT PÅ LØBEEVENTS I HERNING KOMMUNE

Få 25% rabat på alle slags løb indenfor Herning Kommunes grænser.

Som medlem af Foreningen AKTIV kan du få 25% rabat på dit startnummer til et hvilket som helst motionsløb indenfor Herning Kommunes grænser.

Hvordan får jeg min rabat?

 

 • Du skal være registreret som medlem af Foreningen AKTIV.
 • Mail din kvittering til foreningenaktiv@herning.dk sammen med dit reg. + konto nr.
 • Beløbet overføres inden 14 dage.
 • Tilbuddet gælder 6 x årlige startnumre per. medlem.
10% PÅ OUTDOOR TØJ, SKO OG UDSTYR FRA FRILUFT.DK

 

Friluft.dk: Få lige nu 10 % rabat på dit køb

 

 

Som medlem af Foreningen AKTIV kan du opnå gode besparelser hos Friluft.dk. Webshoppen sælger tøj, sko, Udstyr til vandsport samt jagt og outdoor. Så du finder alt fra jagtjakker og vandrestøvler til soveposer og paddel board i deres store udvalg. Udvalget byder på produkter til både herrer, damer og børn.

 

Du opnår rabatten ved at indtaste din rabatkode, som du finder på din medlemsside under fanen medlemshop

 

Rabatkoden gælder til alle mærker og varekategorier (i forvejen nedsatte varer er undtaget).

 

 

 • Dokumentation for dit medlemskab: Som hovedregel for at opnå din medlems rabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk som kan vises fra din mobiltelefon ellers printet ud. Login her

10% PÅ SKECHERS, BIRKENSTOCK OG CROCS

Som medlem af Foreningen AKTIV har du mulighed for at købe sko, sandaler og træsko fra f.eks. Skechers, Birkenstock og Crocs med 10% rabat ved Sygeplejebutikken.

 

Sygeplejebutikken.dk har Danmarks største udvalg af sygeplejeudstyr, sygeplejeartikler og fodtøj til private og sundhedspersonalet. Alt i sko, sandaler og træsko med fokus på smarte designs og stor komfort. Vi fører en lang række af kendte mærker som Omron, Skechers, Birkenstock og Crocs.

 

 • Når du handler i Sygeplejebutikken.dk og har puttet alle dine varer i indkøbskurven, skal du aktivere din rabatkode.

 

 

 • Dokumentation af dit medlemskab: Som hovedregel for at opnå din medlems-rabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Find dit medlemsbevis ved at logge ind på din profilside på www.foreningenaktiv.dk, Du har mulighed for at fremvise det direkte fra din mobiltelefon eller printet det ud.

 

 

35% PÅ EL - CYKLER ONLINE

 

 

Foreningen AKTIV har indgået en ekstraordinær rabataftale med Scandinavian E-bikes, som giver dig, som medlem mulighed for at forhandle EL-cykler ved Scandinavian E-bikes til ekstraordinære gode priser, hvor du sparer op til 35 – 44%.

 

 • Ekstraordinær rabatkode: Derudover får du også  en ekstraordinær rabatkode fra Foreningen AKTIV til Medarbejdercyklen.dk, hvor du ved køb af en EL-cykel modtager en startpakke med udstyr og cykelhjem til en værdi af 1100 kr.

 

 • Showrooms: Ønsker man at se og prøve sin EL cykel har man mulighed for at lave aftaler med E-bikes personale i deres showrooms i Aarhus, Esbjerg, Aabenraa eller Brøndby.

 

 

 

 • Dokumentation af dit medlemskab: Som hovedregel for at opnå din medlems-rabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Find dit medlemsbevis ved at logge ind på din profilside på www.foreningenaktiv.dk, Du har mulighed for at fremvise det direkte fra din mobiltelefon eller printet det ud.

 

Behandlinger med rabat

 

SUNDHEDSTJEK

Foreningen AKTIV tilbyder 25% rabat på en sundhedstest som varer 30 minutter. Når du beslutter at styrke din krop med træning, er det vigtigt at få den rigtige instruktion. Det er af afgørende betydning, at du træner målrettet for at opnå den ønskede effekt.

Professionel sundhedstest: En sundhedstest giver dig overblik over din sundhedstilstand her og nu og kan anvendes til at belyse, hvilke områder af din sundhed der kunne være relevante for dig at fokusere på. En sundhedstest består af flere målinger og tests som beskriver din sundhed. Du vil blandt andet blive vejet på Tanitavægt og få målt dit BMI, bodyage og fedtprocent. Desuden laves konditest på cykel og blodtryk måles. Efter målingerne vil fysioterapeuten gennemgå resultaterne sammen med dig og vejlede dig om, hvordan du kan optimere din sundhedstilstand. Fedtprocent og vejning: Fedtprocenten siger meget mere om din generelle sundhed end din vægt gør. Du kan godt være forholdsvis slank og have en for høj fedtprocent, eller du kan se lidt tæt ud og have en sundhedsmæssig flot fedtprocent. Det er ikke sundt at bære rundt på for meget fedt – det øger risikoen for sukkersyge, kredsløbs- & hjertesygdomme og belaster hele bevæge-apparatet. Derfor er der god grund til at have en optimal fedtprocent.

Klik her for at bestille tid hos Benefit 

Dokumentation af dit medlemskab: Som hovedregel for at opnå din medlemsrabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printet ud.

FYSIOTERAPI

Foreningen AKTIV tilbyder 25% rabat på Fysioterapeutisk undersøgelse og behandling, da det er en hjælp til dig som døjer med smerter, skader, overbelastninger eller andre fysiske problemer der belaster din hverdag.

 

Hos BenneFiT i Herning har du nu mulighed for at blive undersøgt af en fysioterapeut og få behandling, gode råd, vejledning i øvelser og information om ergonomi.

 

Priser: Behandling 1/2 time 225,- (tilskuddet fra Foreningen AKTIV er inkluderet i prisen og du kan benytte op til 6x behandlinger pr. år. Derefter skal du betale fuld pris)

 

Hjemmeside og tidsbestilling: Bestil tid på www.bene-fit.dk,  Telefon: 97 21 70 16, amh@benefit-herning.dk

 

Adresse: BeneFiT Herning, Nørregade 44, 7400 Herning.

 

Dokumentation af dit medlemskab: Som hovedregel for at opnå din medlemsrabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printet ud.

AKUPUNKTØRER

Foreningen AKTIV samarbejder med dygtige akupunktører, som sikrer at du får den bedste behandling, hver gang. Du får som medlem 35% rabat direkte ved behandlerne.

Akupunktur benyttes til at lindre muskel- og ledsmerter, hovedpine og eventuelt mildne kvalme eller hedeture. Akupunktur virker typisk bedst ved en serie på 6-12 behandlinger. Foreningen AKTIV giver rabat på 6 behandlinger pr. år.

Akupunktørerne: Foreningen samarbejder med Hanne Gejl og Herning Akupunkturklinik. KLIK PÅ NAVNENE.

Dokumentation af dit medlemskab

Som hovedregel for at opnå din medlemsrabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printet ud.

ZONETERAPI

 

 

 

 

 

 

Foreningen AKTIV´s samarbejdspartner er Sylwia, som er RAB godkendt og tilbyder følgende behandlinger, med 25% rabat fra Foreningen AKTIV. 

Udover en uddannelse som Zoneterapeut har Sylwia løbende taget kurser som f.eks.: “Kroppens fysiske ar”. Som zoneterapeut har Sylwia erfaret, at det er fra vores følelser de fysiske problemer i kroppen opstår. Denne form for zoneterapi er dybdegående, gamle traumer kommer til overfladen, vi ser problemet i øjnene og bliver bevidst om det. Herefter er det muligt at bearbejde disse. Ar i huden og i kroppen kan spille ind på vores sundhed resten af livet. Eks. En kvinde der døjer med sin lænd, men det oprindelig problem stammer fra kejsersnit. “lægevidenskabelige dokumentations” – Læge med 35 år erfaring som hjertekirurg har forsket i hvordan zoneterapi kan hjælpe på mennesket sundhed. “Ansigtsbehandling” – som virker på hele kroppen, men som ar meget fokus på psykiske problemer. “Spædbørn og baby behandling” – kan fx afhjælpe kolik, spændinger og uro i kroppen. TREE” – Therapeutic Reflexology Emotional Equilibrium. Dette er den vigtigste viden for mig.  

Behandlinger og priser: OBS! Rabatten fratrækkes direkte efter hver behandling ved Sylwia.

 

 • Første Zoneterapibehandling – 600 kr. efterfølgende behandlinger – 500 kr. (udeblivelse af behandlingen –  50% af behandlingsprisen, dvs. 225 kr. )
 • Ansigtsbehandling plus nakke og bryst – 500 kr.
 • Aroma Touch massage med æteriske olier (kaldet Dien Chan multirefleksologi – 400 kr.
 • Smertebehandling, detox – til sukker, alkohol, stoffer…) Dien Chan Multireflexologi – 400 kr.

 

Tidsbestilling direkte ved: Zoneterapi Timring, Maoltrupvej 18, 7480 Timring, Tlf; 52646660

Dokumentation af dit medlemskab: Som hovedregel for at opnå din medlemsrabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printet ud.

MASSØRER

Foreningen AKTIV samarbejder med med en række massører, og som medlem kan du få 25% rabat på behandlinger.

Ønsker du at læse mere om de forskellige behandlere KLIK HER

Dokumentation af dit medlemskab: Som hovedregel for at opnå din medlemsrabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printet ud.

BINDEVÆVSMASSAGE

Foreningen AKTIV tilbyder bindevævsmassage med rabat ved Træningshuset i Lind

Formålet med bindevævsmassage: Bindevævsmassage eller det som andre kender som sugekops-massage eller cupping, kan gøre en stor forskel på kroppen. Kroppens bindevæv er depot for bl.a. affaldsstoffer og kropsfedt. Såfremt disse ikke bliver udskilt kontinuerligt, kan der opstå symptomer som f.eks. hovedpine, rygsmerter, dårligt kredsløb (f.eks. hævede ben), muskelspændinger, cellulitis og træthed. Bindevævsmassagen er en dyb behandlingsform, der hjælper rigtig mange mennesker med at udskille affaldsstofferne fra cellerne i vævet, uanset om det er muskelvæv, bindevæv, organer eller led der har givet ubalance i kroppen.Selve behandlingsformen er en relativ fysisk form for bindevævsmassage, men justeres naturligvis altid efter den enkeltes ønske. Der bliver i behandlingen lagt et direkte dybt træk på huden (med små sugekopper), som forårsager rødme og varme, og det er denne øgede blodcirkulation, der er med til at rense bindevævet og transportere affaldsstofferne væk, samt give en afspænding i muskulaturen.Efter behandlingen vil man ofte føle sig lettet, og det vil føles som om, der bliver mere plads til kroppen under huden. OBS! Vær opmærksom på at kan være nogle personer der ikke kan modtage kompressionsterapien pga. evt. helbredsmæssige forhold. Er man i tvivl bedes man forhøre sig ved Træningshuset i Lind. 

 

Din medlemspris 1 x times bindevævsmassage = 400 kr. Normal pris 500 kr. Tilbuddet må benyttes så mange gange man har behov for.

 

Mere info/booke en tid: info@traeningshuset-lind.dk., Læs  mere ved at klikke på linket: https://traeningshuset-lind.dk/kompressionsterapi/

 

Dokumentation af dit medlemskab: Som hovedregel for at opnå din medlemsrabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printet ud.

 
KOMPRESSIONSTERAPI

Foreningen AKTIV tilbyder rabat på kompressionsterapi hos Træningshuset i Lind, fordi det kan afhjælpe nogle af nedenstående problematikker.

Din medlems rabat

 • Normalpris koster 399,- pr. behandling a´ 45 min.
 • Prisen for medlemmer 325 kr. (Behandlingerne må benytte lige så mange gange man har brug for)

Formålet med Kompressionsterapi i form af lymfepres/drænage?

 • Formålet er at afhjælpe hævelse/ødemer, spændt væv/stivhed, smerter samt ømhed i arme eller ben.
 • Nedsætte smerter og hævelser efter operation og skader.
 • Nedsætte ødem efter traume og sportsskader.
 • Øge blodgennemstrømningen og blodcirkulationen.
 • Give en hurtigere restitution.
 • Give behandling og lindring af forskellige kredsløbsforstyrrelser; følger efter kræft, diabetes, åreknuder eller neuropati.

Mere viden om behandlingsformen: Lymfeødem kan opstå som primært eller sekundært ødem. Primært lymfeødem opstår uden kendt årsag og kan være arveligt medfødt. Sekundært lymfeødem kan forekomme efter et traume/fraktur, en ulykke, en operation eller efter kræftbehandling. Lymfepres/drænage, også kaldes kompressionterapi, kan afhjælpe ovenstående problematikker. Kompressionsterapi føles som en blød massage. Man får en manchet (støvle/ærme) på, hvor der fyldes luft i de indbyggede kamre. Derpå presses overskydende væske tilbage mod hjertet, som er kroppens store pumpe. Herved stimuleres lymfesystemet og ødemet blødgøres og generne formindskes i arme eller benene. Effekten af kompressionsterapi er medicinsk godkendt og dokumenteret. OBS! Vær opmærksom på at kan være nogle personer der ikke kan modtage kompressionsterapien pga. evt. helbredsmæssige forhold. Er man i tvivl bedes man forhøre sig ved Træningshuset i Lind. 

Tidsbestilling:  Mere info/booke en tid: info@traeningshuset-lind.dk. Læs  mere ved at klikke på linket: https://traeningshuset-lind.dk/kompressionsterapi/

Dokumentation af dit medlemskab: Som hovedregel for at opnå din medlemsrabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printet ud.

FODTERAPEUTER

 

Som medlem af Foreningen AKTIV får du 25% rabat på alm. fodbehandlinger. Andre specielbehandlinger, som f.eks. lakering af negle og skoindlæg er for egen regning. For at opnå rabatten, skal du vise dit medlemskort. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printet ud.

Klik her og få en oversigt over foreningens behandlere og fodterapeuter, som Foreningen AKTIV samarbejder med.

OBS! Ekstra tilbud til dine fødder hos Sygeplejebutikken! Her får du som medlem af Foreningen AKTIV 10% rabat på fodtøj. Sygeplejebutikken.dk har Danmarks største udvalg af fodtøj. Alt i sko, sandaler og træsko med fokus på smarte designs og stor komfort. Sygeplejebutikken fører en lang række af kendte mærker som fx Omron, Sketchers, Birkenstock og Crocs. Når du handler i Sygeplejebutikken.dk og har puttet alle dine varer i indkøbskurven, skal du aktivere rabatkoden: Rabatkoden finder du ved at klikke HER (rabatkoden vises kun for medlemmer) Klik her for at komme videre til Sygeplejebutikken. 

MINDFULNESS

 

Susanne Grarup Mindfulness Instruktør

Susanne er certificeret mindfulness instruktør og optaget af mental trivsel. Hun vil gerne være med til at støtte medarbejderne i Herning Kommune i at bevare eller genskabe balance i arbejdsliv og privatliv. Forskning peger på, at Mindfulness på sigt kan give oplevelsen af større indre ro, sænke tankemylder, mindske stress og angst, samt bedre hukommelsen og overblik. Gennem mindfulness kan nervesystemet stabiliseres samt åbne for indre ressourcer. Alt i alt gavne den mentale og fysiske sundhed.

Kontakt Susanne Grarup for forløb: 

Sms: 41980045/Instagram/Facebookside Eller via www.levmindful.nu

Næste hold 2024

Nyt ÅR med nærvær, 6 januar 2024 kl. 13-16.

Sted: Moon & Mind , Tjelevej 42 a, Tjørring.

Pris: Kun 265 kr. (Normal pris 350 kr.) inkl. te/kaffe og økologiske snacks.

Vi tager kontakten til kroppen gennem groundende øvelser , mindful bevægelse og stræk – kroppen der har så megen iboende visdom som vi skaber plads til at lytte ind i. Gennem mindful meditationer på  krop, åndedræt og sanser fordyber vi kontakten til nuet. Musik og korte oplæg vil undervejs understøtte fordybelsen. Der vil være plads til refleksion. Fokus er på hverdagslivet og den daglige nærværpraksis – intentioner er at du kan omsætte dagen direkte ind i dit hverdagsliv når du kommer hjem.

Bemærk: Afbud refunderes ikke. Men ved afbud, er du velkommen til videregive din plads til en anden.

HYPNOSE TERAPI

Foreningen AKTIV tilbyder rabat på et effektivt behandlingsforløb med 5-PATH® HYPNOTERAPI, som tager ca. 4 – 6 sessioner. Rabatten gælder op til 6 x gange.

5 PATH® Hypnoterapi hos Storm Hypnose: 5 PATH™ står for Fem Faset Avanceret Transformerende Hypnose og er det eneste NGH anerkendte hypnosesystem i verden. 5 PATH® Hypnoterapi er kendt for at være eliten indenfor hypnoterapi. Det er et dybdegående universel system, der er effektivt til at skabe nye mønstre i
dine tanker, følelser og adfærd. De fleste problemstillinger kan afhjælpes med 5-PATH® HYPNOTERAPI. 

Pris: En session tager op til 75 minutter og koster normalt 1200 kr. pr. session. Heraf får du som medlem af Foreningen AKTIV fratrukket 10% af Storm Hypnose, og de sidste 15% rabat får du refunderet af Foreningen AKTIV, ved at maile din kvittering + reg. + konto nr. til foreningenaktiv@herning.dk.

Læs mere på www.stormhypnose.dk eller ring på tlf. nr. 61 51 53 57

Dokumentation af dit medlemskab: Som hovedregel for at opnå din medlems-rabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Du finder dit medlems-bevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printes ud.

 

Motion med rabat

Løbehold for nybegyndere - tilmelding nu!

Kom i gang med løb på den rigtige måde!
Og ta’ gerne naboen med…:-)

Pris for Foreningen AKTIV medlemmer = kun 200 kr. for 6 x træning, normal pris 250 kr.

At løbe er nemt, sundt og giver mere overskud, men kan være svært at komme i gang med.

Holdet styres af Anders som er fysioterapeutstuderende
og elsker at løbe! Han er triatlet og kan give dig en masse
gode råd og tips, så du også kommer til at elske at løbe!

Du får BeneFiT halsedisse, tilbud om vejning på vores Tanitavægt
der viser fedtprocent, BMI, bodyage mv. og masser af viden og
gode råd om løb.

Bliv en del af et afslappet og
hyggeligt løbefællesskab Torsdage kl. 17.00–18.00 –  start 14. marts

Tlf.: 9721 7016 eller på
herning@benefit.dk
efter ’først til mølle-princippet’.

LØB MÆND OG KVINDER!

Få 25% rabat på alle slags løb indenfor Herning Kommunes grænser.

Som medlem af Foreningen AKTIV kan du få 25% rabat på dit startnummer til et hvilket som helst motionsløb indenfor Herning Kommunes grænser.

Hvordan får jeg min rabat?

 

 • Du skal være registreret som medlem af Foreningen AKTIV.
 • Mail din kvittering til foreningenaktiv@herning.dk sammen med dit reg. + konto nr.
 • Beløbet overføres inden 14 dage.
 • Tilbuddet gælder 6 x årlige startnumre per. medlem. 
LØBECOACH - GRATIS TILBUD

Foreningen AKTIV tilbyder sine medlemmer gratis råd og vejledning hos Foreningen AKTIV´s løbecoach Allan Nielsen.

Med sine 25 års løbeerfaring har Allan Nielsen siden 1998 løbet adskillige motionsløb både i Danmark og Tyskland. Her har han deltaget i både konkurrence løb på 5 km, 10 km, halv- og hel maraton, samt flere 60 km Trailløb og 100 km Ultraløb. Hvis du er én af vores medlemmer, som motionerer ved at løbe, har du mulighed for helt gratis at benytte dig af vores yderst passionerede og kompetente løbeekspert.

Hvornår kan det være en god idé at få råd og vejledning:

Det kan være alle spørgsmål, som er relevant ift. alm. løbetræning, halvmaraton, maraton osv. Du er velkommen til at spørge løs om alt muligt og du vil få hurtigt svar. Hvis du ønsker det, kan du også blive ringet op omkring specifikke spørgsmål. Dette tilbud er helt uden beregning.

Ønsker du, at der bliver udarbejdet en personlig træningsplan hen mod dit næste mål koster det 200 kr. og du vil blive vejledt i forløbet.

Skriv blot dit spørgsmål til Allan Nielsen på SMS til 41 11 62 02 eller mail: nielsen.serup@gmail.com

Dokumentation for dit medlemskab: Som hovedregel for at opnå din medlems rabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemsskab i Foreningen AKTIV. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk som kan vises fra din mobiltelefon ellers printet ud. Login her

YOGA HOLD - MÆND OG KVINDER!

Yoga hos Moon & Mind

”Yoga er et komplet system, der har til formål at samle og balancere alle aspekter af os selv, så vi kan føle os glade, tilfredse og sammenhængende i vores tanker såvel som i vores fysiske krop.”

Hos Moon & Mind, kan alle være med, nye som rutineret. Jeg går rundt til alle i salen, ved de fleste stillinger, og hjælper og tilretter dem, så de får mest ud af det. Det er en omsorg jeg ønsker at give alle offentlige medarbejdere, som til dagligt selv yder en eller anden form hjælp for borgerne, hvorfor de om nogen har brug for selv at mærke at blive sørget for.

Få 20% rabat som medlem på klippekort – Klik her for rabatkoden

 • 20% rabat på klippekort, ved brug af koden ’’Aktiv2024’’
 • Månedsmedlemskab ’’Moonrise’’ til yoga 1x ugentlig for 299kr, dvs. det kun koster 71 kr pr. gang.
 • Månedsmedlemskab ’’Full Moon’’ for kun 499kr. til dem der dyrker yoga flere gange i ugen, hvor klip der for bliver for dyre. Dvs. hvis de kommer 2x i ugen, koster det kun 59kr. pr. gang, og kun 39kr. hvis det er 3x de kommer.

 

Hot Yoga via TræningsHuset i Lind

Klik her for at komme videre til TræningsHuset i Lind – Husk! Du skal møde fysisk op hos træningshuset for at få din rabat.

Pris for medlemmer: 278 kr. pr. mdr. (normal 399 kr.) Her kan du benytte dig af træningshusets instruktørhold og fitness.

Dokumentation af dit medlemskab

Som hovedregel for at opnå din medlemsrabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV direkte ved vores samarbejdspartner. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printet ud.

 

Hot Yoga via DOF i Herning med 25% rabat

Klik her for tilmelding af DOF Herning forskellige Hot-yoga hold. Vigtigt ift. tilmeldingen. du bedes kontakte DOF Herning direkte pr. telefon inden du tilmelder dig, så du er sikker på at få rabatten

Pris for medlemmer: 585 kr. pr. deltager. for 8 x gange Hot yoga gennem DOF Herning. (Almen pris hos DOF er 830 kr.)

Dokumentation af dit medlemskab

Som hovedregel for at opnå din medlemsrabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV direkte ved vores samarbejdspartner. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printet ud.

 

Elin Döfler Yoga via FOF i Herning med 25% rabat

Klik her og se holdplan Vigtigt ift. tilmeldingen. du bedes kontakte DOF Herning direkte pr. telefon inden du tilmelder dig, så du er sikker på at få rabatten.

Dokumentation af dit medlemskab

Som hovedregel for at opnå din medlemsrabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV direkte ved vores samarbejdspartner. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printet ud.

 

Linneberg Yoga med 25% rabat

Klik her og få mere info om hold/tilmelding på Linnebergs Yoga´s hjemmesiden

Dokumentation af dit medlemskab

Som hovedregel for at opnå din medlemsrabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV direkte ved vores samarbejdspartner. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printet ud.

 

Wesselyoga til både mænd og kvinder med 25% rabat

 Klik her og få mere info om de forskellige yogahold hos Wessel Yoga.

OBS! For tilmelding til Eva Wessel´s Yoga hold og webshops, skal der benyttes en online rabatkode direkte på hendes hjemmeside. Hermed bliver din rabat automatisk fratrukket.

Du finder rabatkoden under fanen “Medlemshop” her på siden, eller klik HER!  Vær opmærksom på, at du skal være logget ind som bruger.

TILBUD TIL GRAVIDE OG BARSLENDE

Det er en god investering af du både under din graviditet og efterfølgende barsel, vedligeholder og styrker dit fysiske og mentale velbefindende. Derfor tilbyder Foreningen AKTIV målrettede aktiviteter til gravide og barslende med 25%rabat på varmtvandstræning for gravide, baby svømning, barnevognsfitness og nu også babytummel hos Motorikakademiet.

 
6 x babytummel hos Motorikakademiet

Her er holdene til dig og din baby, som gerne vil tumle, lege og synge samtidig med, at vi hygger os
og har det sjovt. Der arbejdes med de 3 primære sanser; labyrintsansen, følesansen og muskel/led
sansen. Når sanserne er velintegreret, er vi med til at give barnet de bedste forudsætninger for
indlæring, udvikling og trivsel. Alle hold tilpasses babys niveau. Tumletimen vil bære præg af
nærvær og nærhed! og ALTID på babys præmisser.

Sted: Huset NO7, 7400 Herning (Gymnastiksalen på 2. sal)

Opstart: Fra mandag den 13. november og tirsdag den 14. november

Tidspunkt: Mandage fra kl. 10.00 – 10.45: Babytummel 5 – 8 mdr. (AK Madsbjerg)
Tirsdage fra kl. 10.00 – 10.45: Babytummel 3 – 6 mdr. (Sofia Omann)
Tirsdage fra kl. 11.00 – 11.45: Babytummel 5 – 8 mdr. (Sofia Omann)
Tirsdage fra kl. 12.30 – 13.15: Babytummel 8 – 18 mdr. (Sofia Omann)

Varighed: 6 tumlegange. Sidste tumlegang er den 18. og 19. december

Pris:  337,5 kr. for 6 gange (Normalpris 450 kr. for 6 gange.)

Tilmelding: Klik her for at få din rabatkode og komme videre til Motorikakademiets hjemmeside,

Underviser: Anne-Kathrine Madsbjerg Nørgaard og Sofia Omann.

AK kan træffes på 27 81 44 41/ ak_madsbjerg@hotmail.com.

Sofia kan træffes på 26 64 90 75/Sofia_omann@hotmail.com

 

Tilgængelige hold ved DOF Herning med rabat fra Foreningen AKTIV: (Tilmelding direkte hos DOF)

Før og efter fødsel (klik for hold/tilmelding)

For baby/børn (klik for hold/tilmelding)

Babycafé (klik for hold/tilmelding)

 

Dokumentation af dit medlemskab

Som hovedregel for at opnå din medlemsrabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printet ud.

 

HIT FIT DANCE
6 x Hit Fit Dance/Dans dig fit hos Motorikakademiet med AK Madsbjerg

Er du vild med at danse og elsker god musik? Så er Hit Fit Dance lige noget for dig. Koreografierne
holdes lette og simple, så alle kan være med. Vi sveder, vi griner, vi forbrænder, vi danser og
vigtigst af alt, får vi pulsen op ved at dyrke den bedste og sjoveste form for motion. Hit fit Dance er
for alle – unge såvel som gamle og kræver ingen partner, blot godt humør og lysten til at danse.

Sted: Huset NO7, 7400 Herning (Gymnastiksalen på 2. sal)

Opstart: Fra mandag den 13. november og onsdag den 15. november

Tidspunkt: Mandage fra kl. 09.00 – 09.45 eller Onsdage fra kl. 16.30 – 17.15

Varighed: 6 dansegange. Sidste dansegang er den 18. og 20. december

Pris: 270 kr. for 6 gange (Normalpris 360 kr. for 6 gange.)

Underviser: Anne-Kathrine Madsbjerg Nørgaard. AK

Kan træffes på 27 81 44 41 eller
ak_madsbjerg@hotmail.com

Tilmelding: Klik her for at få din rabatkode og komme videre til Motorikakademiets hjemmeside,

Dokumentation af dit medlemskab

Som hovedregel for at opnå din medlemsrabat, skal du altid kunne dokumentere dit medlemskab i Foreningen AKTIV. Du finder dit medlemsbevis på profilsiden af www.foreningenaktiv.dk, som kan vises fra din mobiltelefon eller printet ud.

 

Bevægelse med rabat

TÆL SKRIDT

Tilmeld dig Tæl Skridt

Deltagergebyret betales af Herning Kommune og Foreningen AKTIV med betalingskode.

Betalingskoden udkommer til hver Tæl Skridt kampagne, som man skal benytte for gratis tilmelding.

Betalingskoden vises her på hjemmesiden under medlemshoppen, i de perioder hvor tilmeldingen er åben. Husk det kræver, at du er logget ind som medlem for at kunne se betalingskoden.

Vær opmærksom på at Kampagnerne gælder ikke for efterlønnere og pensionister.

Rabat kode og tilmelding: Klik HER

 
VI CYKLER TIL ARBEJDE

Herning Kommune og Foreningen AKTIV støtter sammen kampagnen “Vi cykler til arbejde” og betaler det fulde deltagergebyr. Gælder desværre ikke efterlønner/pensionister. Et hold kan bestå af 2 -16 deltagere. Man kan løbende tilføje flere deltagere og flytte deltagere mellem holdene.

Kampagnen starter til maj 2024

Tilmelding: Klik her og læs mere om kampagnen og for tilmelding Betalingskoden findes under medlemshoppen her på foreningens hjemmeside. Klik HER Husk du skal være logget ind for at kunne gå videre til medlemshoppen.

 

 

 

Eksterne motionsaftaler med rabat

SPORT OG FITNESS VILDBJERG
Som medlem kan du tegne medlemskab ved Vildbjerg Sport og Fitness til reduceret pris.

 

Hvordan tegner jeg mit medlemskab?
Du møder fysisk op ved Vildbjerg Sport og Fitness, Stadionvej 3 7480 Vildbjerg. Her bliver du oprettet.

Bemærk at du altid skal kunne dokumentere, at du er medlem af Foreningen AKTIV. Hvor finder du dit medlemsbevis? Log ind med dit brugernavn (din mail) og dit kodeord på www.foreningenaktiv.dk. Klik på profil og dit medlemsbevis vises på siden. Print eller vis dit medlemsbevis direkte via din telefon.

 

Hvor meget rabat kan jeg opnå med mit medlemskab i Foreningen AKTIV?

Foreningen AKTIV medlemspris uden svømning:  264,00 kr. − rabat 80,00 kr. = 184,00 kr. 

Foreningen AKTIV medlemspris med svømning: 314,00 kr. −rabat 80,00 kr.  = 234,00 kr.

 

Bindingen på begge medlemskaber er løbende måned + 1 månede.

 

Læs  mere her om Vildbjerg Sport og fitness: http://vildbjerg.sportogfitness.dk/

 

 

 

 

LOOP - HELE LANDET

Foreningen AKTIV og LOOP Fitness Herning har indgået en lokal aftale om enkelt og effektiv styrke- og konditionstræning til rabatpris.

Medlemmer hos Foreningen AKTIV kan træne i LOOP Fitness Herning på følgende vilkår:

 • Abonnement pr. 30 dg. 199,-/209 efter august 2023  (normalpris 239,-) /(normalpris efter august 249,-)
 • Oprettelse 0,-

 

Inkluderet i prisen er:

 • Gratis prøvetime
 • Fri træning i alle centre over hele landet (første gangs oprettes, fortages i Loop i Herning, da dette er en lokal aftale. Efter at man er oprettet, kan medlemmer træne benytte sit medlemskab i alle Loop centre over hele landet.)
 • Fri brug af LOOP tjek og fitness tracking teknologien Beefit.

 

Ovennævnte priser forudsætter løbende betaling med betalingskort til Loop Herning. Tilbuddet er gældende for alle medlemmer hos Foreningen AKTIV, og som melder sig ind i LOOP Fitness Herning.

 

For at blive medlem på disse vilkår skal man møde op i LOOP Fitness Herning og medbringe dokumentation for, at man er medlem hos Foreningen AKTIV. Du finder dit medlemsbevis under din profil, ved at logge ind med dit brugernavn (altid din mail) og kodeord på www.foreningenaktiv.dk.

 

Er du i forvejen medlem af Loop Herning og medlem af Foreningen AKTIV, kan du selvfølgelig også blive oprettet med samme medlemsfordele, blot du viser Loop Herning dit medlemskort.

 

Loop Fitness Herning glæder sig til at byde Foreningen AKTIV´s medlemmer velkommen i LOOP Fitness Herning – læs mere på loopfitness.com

TRÆNINGSHUSET I LIND

Som medlem kan du tegne medlemskab ved Træningshuset i Lind til reduceret pris.

Hvordan tegner jeg mit medlemskab?
Du møder fysisk op ved Træningshuset i Lind, Vejlevej 1, Lind.

Hvor finder du dit medlemsbevis?
Log ind med dit brugernavn (din mail) og dit kodeord på www.foreningenaktiv.dk. Klik på profil og dit medlemsbevis vises på siden. Print eller vis dit medlemsbevis direkte via din telefon.

Hvor meget rabat kan jeg opnå med mit medlemskab i Foreningen AKTIV?
Medlemmer får 35 % rabat og hermed et medlemskab til 141 kr. pr. mdr.
Opsigelse af medlemskab hos Træningshuset i Lind er: Løbende mdr. + løbende mdr.

Læs her om Træninghuset i Lind: https://traeningshuset-lind.dk/

SPORT 92 HAMMERUM

Som medlem af Foreningen AKTIV kan du tegne medlemskab ved Sport 92 i Hammerum til reduceret pris

Dine medlemsfordele er:

• 3 måneders komi abonnement med fri adgang til Fitness, Spinning og Squash.
• Abonnementet kan ikke købs online, men kræver fremmøde med dokumentation. Her finder du dit medlemsdokumentation til Foreningen AKYTIV.

Log ind med dit brugernavn (din mail) og dit kodeord på www.foreningenaktiv.dk. Klik på profil og dit medlemsbevis vises på siden. Print eller vis dit medlemsbevis direkte via din telefon.

• Abonnementet fordrer, at der registreres et betalingskort ved Sport 92 i Hammerum hvorfra der automatisk trækkes for den næste periode.
• Abonnementet løber (og forlænges automatisk) indtil medlemmet selv opsiger/stopper abonnementet via hjemmesiden (sport92.halbooking.dk). Der er intet gebyr for at stoppe eller gentegne, men en gentegning kræver nyt personligt fremmøde medbringende den nødvendige dokumentation.
• Anvendelsen af faciliteterne i Sport 92 sker inden for de retningslinjer, som gælder for alle medlemmer – uafhængig af tilknytningen til Foreningen AKTIV.

Din rabat:

• I forhold til den ordinære pris på 600 kr. yder Foreningen AKTIV et tilskud på 150 kr. Sport 92 yder et tilskud på 50 kr. således, at prisen for medlemmet er 400 kr. Udover denne pris kommer særskilt medlemskab af foreningen AKTIV.
• For adgang til Spinning og Fitness kræves herudover et adgangskort (hvis man ikke har et i forvejen fra evt. tidligere medlemskab). Kortet er personligt og koster 100 kr. og er et engangsbeløb.
• Sport 92 fremsender hvert kvartal en liste med medlemmer, som i det foregående kvartal har taget imod tilbuddet om abonnement gennem Foreningen AKTIV.

Læs om Sport 92 Hammerum: http://www.sport92.dk/

DGI HUSET I HERNING

Du kan som medlem af Foreningen AKTIV tegne et fuldtids-medlemsskab ved DGI Huset i Herning til reduceret medlemspris.

Dine fordele:

 • Din pris er kr. 235,- pr. mdr. (normalpris kr. 299,-)

 

Læs vilkårene:

 • Prisen forudsætter, at du som medlem betaler via dit betalingskort til DGI Huset i Herning d. 1. i mdr. Vælger man andre betalingsformer opkræves et gebyr på kr. 25,- pr. mdr. Betalingskortet registreres ved indmeldelse hos DGI Huset i Herning.
 • Oprettelse sker ved personlig henvendelse i DGI Huset i Herning. Medlemmer fra Foreningen AKTIV skal fremvise sit medlemsbevis. Du finder dit medlemsbevis ved at være logget ind på www.foreningenaktiv.dk. Klik på profil og dit medlemsbevis vises på siden. Print eller fremvis dit medlemsbevis direkte via din telefon.
 • Ved oprettelse af medlemsskab ved DGI Huset betales der kr. 100,- for et medlemsarmbånd (ikke et depositum).
 • Det er først muligt at opsige et firmamedlemsskab efter min 6 mdr. betaling.
 • Et firmamedlemsskab må sættes i bero én gang årligt i min. 1 mdr. og max 6 mdr.
 • En firmaaftale er personlig og gælder derfor kun for det enkelte medlem og IKKE dennes husstand og/eller familiemedlemmer.
 • Der henvises til DGI Huset i Hernings generelle kontraktbetingelser.

 

 

KOMMUNALE FITNESS AFTALER

Du har mulighed for at læse mere om de forskellige motionssteder, som Foreningen AKTIV samarbejder med i Herning kommune.

Har du ønsker eller forslag til andre medlemsfordele som medlem af Foreningen AKTIV, så hører vi meget gerne fra dig på mail: foreningenaktiv@herning.dk