Herning orienteringsklub har søgt og modtaget 35.000 kr. fra DIF og DGI`s sommerpulje 2020.

Pengene ønsker klubben at bruge til et projekt i oktober, hvor klubben indbyder alle i Herning kommune og nabokommunerne til en spændende oplevelse i naturen. Der bliver mulighed for at røre sig og bruge hovedet på samme tid – tilmed på en corona venlig måde.

Projektet afvikles over 3 søndage (Klik for info om mødested og tidspunkter) i lokalområdet, hvor enkeltpersoner, små grupper og familier kan komme ud i naturen og opleve skoven og grønne områder på en anderledes og spændende måde.

Herning Orienteringsklub håber, at projektet kan vise at orienteringsløb er en sport, der kan dyrkes ude i naturen hele året – sammen eller hver for sig. LÆS mere her

;