Vi skal helst nyde omkring 350 gram fisk om ugen, heraf 200 gram fed fisk som laks, ørred, makrel og sild. Fiskefrikadeller, frossen fisk, torskerogn, makrel på dåse, frosne og friske skaldyr som rejer og muslinger – det hele er spækket med sundhed og tæller med.
Madplan til en uge med fisk
Mandag: Sandwich med laks, pesto, rucolasalat eller spinatblade – hertil gnavegrønt
Tirsdag: Lun fiskeburger med fiskefrikadeller, ketchup/tomat, agurk, ringe af rødløg, rucolasalat, remoulade eller avocado; hertil kartoffelbåde i ovn
Onsdag: Fiskefingre fra frost eller stegte spicy tigerrejer med kartofler med hvid sovs med ærter og gulerødder
Torsdag: Frokost pita eller forret af Minnas grønne rejesalat og rester fra ugen
Fredag: Ristet rugbrød med torskerognssalat
Lørdag: Kuller i karry
Søndag: Rød rejesuppe eller marineret sild med karrysalat eller røget makrel med purløg på friskbagt rugbrød.