Kære Medlemmer

Lige nu får vi mange henvendelser fra medlemmer, der har spørgsmål til hvordan vi forholder os i denne svære tid med nedlukning og Corona.
Situationen tvinger alle og herunder også os til at tænke i nye baner for at tilgodese vores medlemmer.
Vi er helt med på at mange ikke kan benytte de tilbud de plejer og at det er en rigtig træls situation. Vi bliver derfor også, som andre foreninger mødt med spørgsmålet om hvorvidt der kommer en kompensation i forhold til tilbagebetaling af kontingent. Foreninger ligestilles ikke med kommercielle tilbud som fitnesscentre og lign. og har derfor ikke samme forpligtigelse til at kompensere økonomisk. Dette skyldes at man i en forening ikke betaler for en ydelse, men et medlemskab. Vi følger nøje hvordan andre foreninger håndterer situationen og vil læne os op ad det. Vi skal nok holde jer opdateret på situationen.
Vi er så taknemmelige for at mange medlemmer kommer med gode ideer til ”Corona venlige” aktiviteter som kunne være relevante for os at give tilskud til som bl.a. virtuelle løb og yogaundervisning. Bestyrelsen mener uden tvivl at virtuelle aktiviteter, som disse to forslag, er aktiviteter, som tilgodeser foreningens formål. Ligeledes kan alle medlemmer stadig få gode rabatter ved: *Sygeplejebutikken, som forhandler professionelt fodtøj, som sko og sandaler. * Sport Master butikkerne i Herning 25%-40%. * Midtjysk fysioterapi * BeneFiT Herning fysioterapi og akupunktur * 14% Rabat på cykler ved Fredhøj cykler i Herning. * Rabt på online EL Cykler.
Vi kan love at de penge vi får ind i kontingenter, vil komme alle medlemmer til gode. Bestyrelsen arbejder benhårdt og målrettet på at finde flere gode tilbud til jer, og udvikle foreningen over de næste år. Vi glæder os til løbende at præsentere det hele for jer.
Tak fordi i stadig bakker op og tak for tålmodigheden i denne svære og ret så trælse tid.
Mange hilsner fra Bestyrelsen
Foreningen AKTIV