Infrarød sauna i Herning Svømmehal

Som medlem af Foreningen AKTIV har du i dag mulighed for både at svømme og træne i svømmehallens fitnessrum til attraktive priser alene eller sammen med familien.

Som et ekstra bonus har Herning Svømmehal stillet en infrarød sauna til rådighed, som gæster i svømmehallen må benytte helt gratis.

 

Hvad kan en infrarød sauna?

Den infrarøde sauna afgifter kroppen for affaldsstoffer og betragtes af mange som en behandlingsform, der har en positiv effekt på en lang række både fysiske og psykiske skavanker. Den kan f.eks. også bruges som supplement til vægttab.

En IR sauna er på mange måder meget anderledes end den traditionelle sauna. En IR sauna har ingen ovn, men bliver opvarmet via infrarøde carbon paneler. Carbon panelerne afsender elektromagnetiske bølger, der skaber vibrationer og varme i kroppen. I modsætningen til den traditionelle sauna, ligger temperaturen på ca. 42 grader, og varmen er tør.

Selvom temperaturen ikke er så høj som i en alm. sauna, kan man sagtens svede i en IR sauna. De infrarøde stråler trænger ca. 4 cm ind i kroppen, og man oplever en meget dybdegående varme.