Kære medlemmer og evt. kommende medlemmer 🙂

Bestyrelsen og foreningens udviklingskoordinator ønsker at komme endnu tættere på dig, som er medlem af Foreningen AKTIV og har derfor brug for DIN tilbagemelding snarest.

Foreningen AKTIV har STORE PLANER om at udbyde paddeltennis og badminton til jer medlemmer til efteråret, og har oprindeligt brug for at høre fra jer om det er noget I kunne være interesseret i?

Badminton og paddeltennis forbedrer din styrke og kondition, og du træner koordination, balance og bevægelighed samtidig med at du har det sjovt.

Der vil til hver sportsgren under opstart være tilknyttet kompetente instruktører fra DGI, som både vil kunne motivere den uøvede og øvede spiller. Mere information kommer senere efter vi har hørt fra dig og din kollega!

Skriv gerne dit svar direkte pĂĄ Facebook eller send en mail til foreningenaktiv@herning.dk

Mange hilsner

Charlotte Kops Hansen