Er du og dine venner/kollegaer klar til at få pulsen op, og nyde det skønne forårsvejr med lidt boldspil?

Foreningen AKTIV og Herning Firma Idræt inviterer jer til at deltage i vores udendørsfodboldkampe – i alt 6 kampe i træk.

Vi garanterer det blive fyldt med sjov, udfordring og masser af spændende fodboldaction.

Stil jeres eget drømmehold!

I skal være 7 passionerede spillere samt 1-3 reserver, der kan træde til ved behov. Uanset om I er mand eller kvinde eller en kombination af begge, er I velkomne til at være med – Bonus: kvindemål giver 2 point.

Kampe 6 x mandage: Første kamp: Mandag d. 6. maj 2024/ Sidste Kamp: Mandag d. 24. juni 2024.

Tidspunkt: Kl. 18.15 til 20.30

Sted: Sportscenter Herning, Holingknuden 3, 7400 Herning – Husk, at medbringe jeres fodboldsko og en god portion energi!

Tilmelding: foreningenaktiv@herning.dk
Frist senest d. 25. april.

Pris: Kun 700 kr. pr. hold inkl. dommer og administration.

Invitér venner, familie eller kolleger, og lad os skabe uforglemmelige øjeblikke sammen på grønsværen! Hvis I kan deltage, så giv os venligst besked, så vi kan organisere holdene og sikre nok spillere til hver kamp. 🤜

Vi ser frem til at se jer 🙂