Har du lyst til at udforske naturens mountainbikespor, eller blot afprøve cykelteknikker, så du lærer, at beherske enhver natursti?

At cykle på mountainbike giver mulighed for at dyrke sjov og effektiv motion i skønne naturomgivelser. Derfor arrangerer Foreningen AKTIV nu en prøveaften med instruktører.

Holdet er både for nybegyndere og øvede, som alle bliver introduceret i forskellige grundteknikker, som f.eks. pedalteknik, bremseteknik og hvordan man bruger cyklen rigtigt når man skal op og ned ad bakker. Tilslut vil der være cykling på det virkelige kørespor.

• Begivenheden finder sted mandag  d. 23. august kl. 18: 00 – 20.00 hos Lind MTB Sport – Klik her på linket og se hvordan du kommer til startstedet på sporet https://goo.gl/maps/v1kNwMjcQoMZLyu99
  • Antal pladser: 25 pers. (først til mølle tilmelding)
  • Pris: Gratis for medlemmer af Foreningen AKTIV.
  • Udstyr påkrævet: Cykelhjelm og egen cykel.

Tilmelding: Skynd dig at skrive til foreningenaktiv@herning.dk, og du vil være tilmeldt. (Tilmeldingen er bindende)