Er du den næste vinder af 3 x gavekort til Sportmaster?

Ønsker du at blive én af de tre heldige vindere af ét gavekort til en værdi a´300 kr. til Hernings lokale Sportmasterbutikker?

Hvis ja… bedes du allerede i dag registrere dig som ”nyt medlem” på www.foreningenaktiv.dk.

Lodtrækningen gælder både for foreningens nye og nuværende medlemmer. Vi opfordrer stadig vores nuværende medlemmer til allerede i dag at registrere deres profiloplysninger og deres betalingsoplysninger på foreningens nye hjemmeside. Når vi har modtaget din registrering, afmelder vi automatisk dit kontingenttræk ved løn og dit kontingent trækkes fremad via dit betalingskort.

Dyrk kollegaskabet gennem motion

Tag din/dine kollega eller familien med i Herning Svømmehal. Seneste forskning fortæller, at vi motiveres til mere motion, når vi er flere. Derfor tilbyder Foreningen AKTIV nu svømmebilletter til hele familien med mængderabat. Køb dine billetter på www.foreningenaktiv.dk

Læs flere nyheder her

;