Motion kan styrke dit fysiske- og mentale velvære samt give dig overskud og glæde i hverdagen. Vi sætter stor pris på dig som medlem og ønsker, at give dig de bedste forudsætninger og maksimal komfort, når du dyrker motion.

Derfor har vi lavet et lokalt samarbejde med Sport 24 i Herning city, Bredgade 19,  der leverer FUSION sportstøj af den bedste kvalitet. Fusion er en dansk virksomhed, der har fokus på miljø og alle deres produkter og underleverandører er Oeko-tex certificeret.

Kontakt evt. foreningenaktiv@herning.dk for mere viden om vores lokale aftale eller besøg Sport 24 i Herning city, som altid står til rådighed med at hjælpe.

OBS! VIS HENSYN I BUTIKKEN  Aftalen gælder kun ved diskretfremvisning af gyldigt medlemskort ved betalingen (af hensyn til butikkens øvrige kunder). Du finder dit medlemskort ved at logge ind på www.foreningenaktiv.dk og klik på profil!