Har du lyst til mere sammenhold, bevægelse og sjov? Tilmeld dig gratis og vind en præmie – måske.

Hvordan går det for afdelingen rundt om hjørnet, konkurrenterne på skolen i nærheden eller bare holdet på den anden side af gangen?

Nu er det snart tid til at få rørt sig igen – og samtidig få lidt intern konkurrence ind i arbejdsdagen. Tæl Skridt-kampagnen går nemlig i gang d. 27. april til d. 10 maj og du kan tilmelde og aktivere dit hold gratis.

Herning Kommune og Foreningen AKTIV betaler deltager-gebyret.

I Tæl Skridt skal du på to uger forsøge at gå mindst 10.000 skridt om dagen. Du skal danne et hold med minimum to andre, og I har mulighed for at vinde 25.000 kroner. Alle hold, der i gennemsnit når de 10.000 skridt pr. person i 8 ud af kampagnens 14 dage, deltager i lodtrækningen.

Nu tænker du muligvis: ”Fint nok, men jeg vinder aldrig noget.” Det er måske rigtigt. Men det gør dine kolleger  – i hvert fald engang imellem. Du kan læse her, hvordan et hold fra Herning Kommune for nylig vandt en tredjepræmie i kampagnen:

Tæl Skridt: Herning-hold vinder 5.000 kroner

Sådan tilmelder du dig – uden gebyr

1. Opret et hold på minimum tre personer og udnævn en holdkaptajn.
2. Holdkaptajnen tilmelder jer på www.taelskridt.dk
Brug betalingskoden: 7400 (ikke noget EAN nr.), og regningen sendes direkte til Herning Kommune – (Deltagergebyret betales af Herning Kommune og Foreningen AKTIV (gælder ikke pensionister/efterlønnere).
3. Gå – gerne mindst 10.000 skridt om dagen
4. Registrér jeres skridt på www.taelskridt.dk